från storytelling till storydoing

Servisec grundades med ambitionen och målsättningen att vi som entreprenörer kan ta ett aktivt samhällsansvar inom de områden där vi kan och har möjlighet att göra skillnad.
Vår absoluta övertygelse är att de flesta ungdomar som idag står i valet mellan ett liv utanför samhället och ett jobb inom samhällets ramar skulle välja det senare om de hade förutsättningarna och möjligheten. Tack vare Servisecs behov av olika yrkesroller kan vi rekrytera och ge grundläggande utbildning till de flesta människor som har viljan och ambitionen att jobba med oss. Alla är välkomna.

Utöver att vi rekryterar från alla samhällsgrupper jobbar vi även med förebyggande insatser som bland annat rondering i bostadsområden för att skapa trygghet och samverkan. Vi samarbetar också med skolor genom att tillhandahålla civilklädda rutinerade serviceväktare under benämningen ”Elevassistenter med särskild kompetens”. En insats som har visat sig vara mycket uppskattad och framgångsrik.

Servisec har som första och enda parkeringsbolag i Sverige tagit initiativet att skänka delar av intäkterna från kontrollavgifterna till olika projekt och initiativ som ligger i linje med vårt aktiva samhällsengagemang.

Det här är några exempel på vad vi gör idag. Vi kommer kontinuerligt att leta efter fler möjligheter att ta vårt samhällsansvar. På denna sida kommer vi även att berätta mer om de olika insatser där Servisec gör skillnad.

case

Vänta...

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig härn nedan för att bli uppdaterad på det senaste som händer hos oss på Servisec.
Servisec behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick. Läs vår infomration om GDPR.
Prenumerera