VAD

VI GÖR

Vår verksamhet består i huvudsak av nedanstående tre tjänsteområden där det ofta finns en fördel med att kombinera eller jobba i nära samarbete mellan de olika tjänsterna.

BEVAKNING OCH SÄKERHET

Traditionella bevakningstjänster med engagerade väktare och ordningsvakter, ofta med en bakgrund i andra serviceyrken. Samtliga med rätt utbildningsnivå kopplat till typ av tjänst.

För att effektivisera och strukturera kommunikationen mellan väktare och kund erbjuds en specialutvecklad app (kommunikationsplattform) Servisec AB är auktoriserade enligt lagen om Bevakningsföretag.

Läs mer om vår kampanj Märk DNA
Läs mer om vår tjänst Rond & Ryck
Läs mer om vår tjänst Butikskontroll

Berätta mer

PARKERING

Parkeringsservice, där vi kan anpassa tjänsten efter kundens specifika behov. Utöver traditionell övervakning genomför vi analyser av intäkter och flöden för att optimera tillgänglighet och beläggningsgrad på kundens parkeringsytor. Till detta kan vi tillhandahålla olika typer av betallösningar.

Servisec AB arbetar enligt Lag om Kontrollavgift vid Olovlig Parkering.

Berätta mer

LOKALVÅRD

Lokalvård för de flesta olika lokaltyper med moderna maskiner och utbildade medarbetare. Vi följer kraven enligt ISO 14000 gällande miljökrav på kemiska produkter och andra hjälpmedel och varor som behövs för utförande av tjänsten. Engagerade medarbetare och system för kvalitetsuppföljning, ServiScore, säkerställer att vi som leverantör och vår kund kan fastställa en kvalitetsnivå som både kan mätas och följas upp.

MILJÖ- OCH AVFALLSHANTERING

Servisec har specialiserat sig på miljö- och avfallshantering till köpcentrum, butiker och restauranger.

Engagerade medarbetare som med vårt digitala hjälpmedel ServiScore, (mottagnings- och spårningssystem anpassat för godsmottagning), skapar bra förutsättningar för en kvalitativ och säker leverans.

Vid bestridande av kontrollavgift klicka här

  • Hesselmans Torg 5, plan 10
    131 54 Nacka

  • 08-522 224 00

    Växeln är öppen kl. 8.30-17.00

    Måndag – fredag helgfria dagar

  • Maila oss
  • servisec.se