Vad vi gör

Vår verksamhet består i huvudsak av nedanstående fyra tjänsteområden där det ofta finns en fördel med att kombinera eller jobba i nära samarbete mellan de olika tjänsterna.

Bevakning och säkerhet

Traditionella bevakningstjänster med engagerade väktare och ordningsvakter, ofta med en bakgrund i andra serviceyrken. Samtliga med rätt utbildningsnivå kopplat till typ av tjänst. För att effektivisera och strukturera kommunikationen mellan väktare och kund erbjuds en specialutvecklad app (kommunikationsplattform)

Servisec AB är auktoriserade enligt lagen om Bevakningsföretag.

Parkering

Parkeringsövervakning samt en unik betallösning ServiSMS. Där vi kan anpassa tjänsten efter kundens specifika behov. Utöver traditionell övervakning genomför vi analyser av intäkter och flöden för att optimera tillgänglighet och beläggningsgrad på kundens parkeringsytor.

Servisec AB arbetar enligt Lag om Kontrollavgift vid Olovlig Parkering.

Miljö- och Godshantering

Servisec har specialiserat sig på miljö- och godshantering till köpcentrum, butiker och restauranger. Engagerade medarbetare med vårt digitala hjälpmedel ServiScore, för mottagnings- och spårningssystem anpassat för godsmottagning, skapar bra förutsättningar för en kvalitativ och säker leverans.

Lokalvård

Lokalvård för de flesta olika lokaltyper med moderna maskiner och utbildade medarbetare. Vi följer kraven enligt ISO 14000 gällande miljökrav på kemiska produkter och andra hjälpmedel och varor som behövs för utförande av tjänsten. Engagerade medarbetare och system för kvalitetsuppföljning, ServiScore, säkerställer att vi som leverantör och vår kund kan fastställa en kvalitetsnivå som både kan mätas och följas upp.

Vänta...

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig härn nedan för att bli uppdaterad på det senaste som händer hos oss på Servisec.
Servisec behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick. Läs vår infomration om GDPR.
Prenumerera