från storytelling till storydoing

Servisec grundades med ambitionen och målsättningen att vi som entreprenörer kan ta ett aktivt samhällsansvar inom de områden där vi kan och har möjlighet att göra skillnad.
Vår absoluta övertygelse är att de flesta ungdomar som idag står i valet mellan ett liv utanför samhället och ett jobb inom samhällets ramar skulle välja det senare om de hade förutsättningarna och möjligheten. Tack vare Servisecs behov av olika yrkesroller kan vi rekrytera och ge grundläggande utbildning till de flesta människor som har viljan och ambitionen att jobba med oss. Alla är välkomna.

Utöver att vi rekryterar från alla samhällsgrupper jobbar vi även med förebyggande insatser som bland annat rondering i bostadsområden för att skapa trygghet och samverkan. Vi samarbetar också med skolor genom att tillhandahålla ”Elevassistenter med särskild kompetens”. En insats som har visat sig vara mycket uppskattad och framgångsrik.

Servisec har som första och enda parkeringsbolag i Sverige tagit initiativet att skänka delar av intäkterna från kontrollavgifterna till olika projekt och initiativ som ligger i linje med vårt aktiva samhällsengagemang.

Det här är några exempel på vad vi gör idag. Vi kommer kontinuerligt att leta efter fler möjligheter att ta vårt samhällsansvar. På denna sida kommer vi även att berätta mer om de olika insatser där Servisec gör skillnad.

case

JulKul för Barn till Ensamma Mammor

Servisec har som första och enda parkeringsbolag i Sverige, vad vi vet tagit initiativet att skänka delar av intäkterna från kontrollavgifterna. Det gör vi i vårt parkeringsuppdrag till Humlegården Fastigheter. Den del som vi väljer att skänka går till olika projekt som ligger i linje med vårt övriga samhällsengagemang.

Lär mer

Servisec på Järvaveckan

Det är under Järvaveckan det händer! Och självklart var vi på Servisec där för att träffa människor och berätta om oss själva. Det blev allt från thaiboxning till nya jobbmöjligheter i vårt tält. Läs mer om våra härliga Järvadagar!

Lär mer