Servisec stöttar Rosa Bandet kampanjen med #rosaparkering

ROSA OKTOBER är en månad vi förknippar med insamling till Cancerfonden och deras Rosa Bandet kampanj. Servisec är med och bidrar dels som Rosa Bandets Företagsvän men också med en egen kampanj som vi kallar #rosaparkering. Det gör vi med rosa kontrollavgifter istället för den traditionella gula, på så sätt vill vi uppmärksamma den rosa månaden och behovet att stötta forskningen för att besegra cancern.

Att erhålla en kontrollavgift känns alltid olyckligt, Servisec´s uppdrag är att bidra till att trafiken flyter fram och att fastighetsägarens regelverk gällande parkering på deras tomt/yta efterlevs.  Vi hoppas därför att de som får en kontrollavgift under oktober månad känner att de denna gång bidrar till att stötta kampen mot cancer. Vi har valt denna insamling i år just för att det är så pass många av oss som indirekt eller direkt drabbas av just cancer och forskningen behöver allt stöd den kan få. Läs hela vårt blogginlägg här.

I början av november kommer vi att meddela hur stort belopp vi kommer att betala in till Cancerfonden från vår kampanj rosa parkering.

 

#rosaparkering #cancerfonden #rosabandet