Servisec logga

Servisec ökar omsättningen med nya och förlängda avtal.

Under 2020 ökade omsättningen med ca 30 % för Servisec. Vi ser med tillförsikt att vi upprätthåller den tillväxttakten även under 2021. 

Affärsområdet bevakning ökar med nya avtal hos såväl befintliga som nya kunder. Våra kunder Kungsleden och Balder har utökat bevakning och väljer att fortsätta använda Servisec som leverantör för sina bevakningstjänster. Hos Stora Brännbo –  konferenshotell tillhandahåller Servisec sedan tidigare  en nattreceptionist vid behov. Detta avtal utökas nu genom att inkludera rondering och utryckning. 

 “Att vi får så många tilläggsbeställningar hos våra befintliga kunder bevisar vikten av att var nära kunden och förstå behovet och att det förändras över tiden”, säger Johan Nordin, Driftchef Servisec. 

Service är vana att växa inom affärsområdet lokalvård och kontorsservice med våra kunder. Därför det ett gott omdöme om att vår leverans håller en hög kvalitet både när det gäller utförande och service. 

Runt Stureplan och City finns vi nu hos bl.a Eastnine HK på Kungsgatan och i Sundbyberg har vi tecknat ett fullserviceavtal inom lokalvård och kontorsservice med Semper. Hos dem har vi haft en mycket lyckad uppstart som vi kommer skriva om i ett separat kundcase på vår hemsida som publiceras inom kort.

Det fullserviceavtal som vi har satt upp med Semper är ett mycket bra exempel på vad vi kan göra för våra kunder” säger Per Forsmark, biträdande Driftschef Servisec och kundansvarig. 

För frågor kontakta: 
Johan Nordin, Driftschef Servisec 
Epost: johan.nordin@servisec.se 
Robert Wollner, Vd Servisec 
Epost: robert.wollner@servisec.se