Servisec rekryterar erfaren profil inom säkerhetsbranschen.

Det är med glädje vi hälsar Emre Budak välkommen till team Servisec som platschef för SKLM Skärholmen Centrum. Emre tar med sig gedigen kunskap och erfarenhet som ordningsvakt, som han nu delar med sig av i det team han leder på plats.

Han kommer närmast från Tempest men har även tidigare arbetat hos Securitas m.fl. Emre är van att arbeta på platser som kräver hög service och engagemang där många människor är i rörelse. Arbetsställen som NK och Åhléns City, är exempel på platser där han varit en viktig del i att människor ska kunna känna sig trygga & säkra, men också i leverera en hög servicekänsla gentemot centrumledning, butiker och centrumbesökare.  

”Att få möjligheten att jobba med ett så här spännande uppdrag som SKLM Skärholmen Centrum är en del, men också de utvecklingsmöjligheter som finns i samband med det, gjorde att jag valde Servisec” Säger Emre Budak, Platschef på Servisec.

 Jag har följt Emre genom åren som branschkollega och känner att det är väldigt kul att vi har kunnat erbjuda honom en passande roll i bolaget. Han blir ett bra komplement med sin långa erfarenhet och kunskap som ordningsvakt och ledare. Extra kul är det genuina intresset och engagemanget i uppdraget. säger Johan Nordin, Driftschef på Servisec. 

En Centrumanläggning kräver engagemang dygnet runt och i arbetsuppgifterna ingår det att bevaka, planera och säkerställa den dagliga leveransen av säkerhet och vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Det kan också innebära extra uppdrag i samband med event och högtider.  

Läs gärna mer om vårt uppdrag i Skärholmen Centrum >>>>> här

 

För frågor kontakta: 
Johan Nordin, Driftschef  Servisec 
Epost: johan.nordin@servisec.se