Servisec ställer ut i Bazaren på Järvaveckan 2-6 juni.

För två år sedan 2019 var Servisec med på Järvaveckan´s Jobb Torg och då kunde vi mötas IRL när eventet höll till på Spånga IP. Det var en lyckad satsning från vår sida och vi skulle även varit med förra året men då fick allt skjutas på framtiden.  

I år har man gjort en smart digital satsning med Järvaveckan Live där de kommer att sända via olika mediakanaler 100 timmar direktsändningför att nå ut till så många som möjligt. Integrerat på hemsidan finns Bazaren, Sveriges största digitala jobbmässa och där hittar ni Servisec i en monter. Vi har fyllt montern med 3 jobbannonser, föreläsningar, information och vi finns också i chatten då allt går live kl 0700 den 2 juni.

“För oss är detta ett otroligt bra sätt att visa engagemang och delaktighet i denna viktiga samhällsfråga att skapa jobbtillfällen och möjlighet till någons första jobb. Vi har tjänster inom olika områden som kan vara ett instegsjobb eller ett jobb som kräver mer erfarenhet och utbildning. Bolaget växer och med det skapas utvecklingsmöjligheter”, säger Robert Wollner Vd Servisec. 

För de som söker jobb så är nu registreringen öppen för matchning och Järvaveckan har på Instagram dragit igång en kampanj där Kakan Hermansson fått en ny tjänst som SYO-konsulent. Ett väldigt kreativt och kul upplägg. Läs mer om det på Järvavecka´s instagramkonto.

Så två saker som ni som söker jobb kan göra: 

  • Gå in och registrera er i Bazaren Järvaveckan. Klicka här. 
  • Gå in på Instagram @jarvaveckan, följ dem och lägg upp en Instastory och “snacka dig till jobbet” tagga @jarvaveckan och #syokakan så kanske det är du som väljs ut och får hjälp av Syo-Kakan att matcha för ett jobb. Klicka och se filmen.

 

 

 

 

För frågor kontakta 

Robert Wollner, VD Servisec AB 
Epost: robert.wollner@servisec.se 

Marie Tjeder, Marknad projektledare 
Epost: marie.tjeder@servisec.se  
Mobil: 070-6796014