Jensen Drift & Underhåll

Servisec startar störningsjour i Stockholm

Nyligen tecknade Servisec och Jensen Drift & Underhåll AB ett avtal gällande störningsjour för Jensens hela bestånd av c a 90 fastigheter i Stockholmsområdet, från Haninge i söder till Vällingby i norr, samt i centrala Stockholm. Samarbetet innebär att Servisec åker ut vid störningar, anmälda av boende i fastigheterna, åtgärdar och rapporterar händelser tillbaka till Jensen och respektive företrädare i aktuell fastighet.

“I och med detta samarbete etablerar vi nu även störningsjour i Stockholm, vilket vi tidigare endast levererat i Uppsala. Störningsjour passar väl in i vårt övriga utbud av tjänster genom att vi kan samordna och effektivisera vår leverans i takt med att uppdragen blir fler och fler i närliggande områden”, säger Johan Nordin, Driftchef på Servisec.

Jensen Drift & Underhåll AB arbetar med teknisk förvaltning av fastigheter i Storstockholmsområdet. Deras uppdragsgivare är främst bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare, små som stora. Företaget ägs och drivs av Daniel Jensen som startade verksamheten 2004.