Servisec startar upp i Göteborg och rekryterar samtidigt erfaren profil inom B2B med bakgrund från parkeringsbranschen.

Under april har Servisec startat upp sitt första uppdrag utanför Stockholm- och Uppsalaregionen. Vi följer med en av våra större kunder inom lokalvård som vill säkerställa samma höga service- och leveransnivå för sitt kontor i Göteborg som de har i Stockholm. 

Vi har därför under våren vi satt ihop ett team med ledning och support från driften i Stockholm och rekryterat Camilla Sjögren som biträdande driftchef till Göteborg. Tillsammans skall de säkerställa en fin uppstart för vår kund. 

Men vi vill också passa på att välkomna Camilla till vårt teamvi ser att hon har potentialen att kunna utveckla vår affär i Göteborg men också bidra till bolagets utveckling med sin gedigna erfarenhet inom B2B och att bygga team och nya affärsområden. För er i branschen känner ni säkert igen henne från, Inteleon AB, SMSPark som hon var med och satte på Sverigekartan. Hennes samlade kunskap och erfarenheten passar Servisec mycket bra. 

”Denna rekrytering passar väl in i det som händer nu i driften och hur vi utvecklar vår affär. Jag är väldigt glad att få Camilla med i mitt team. Det stärker upp min ambition om hög service och kvalitet i leverans oavsett om det gäller säkerhet, parkering eller lokalvård”. Säger Johan Nordin, Driftschef. 

Jag ser mycket fram emot att få göra denna resan tillsammans med gänget på Servisec. Kittlande att få sätta Servisec på Sverigekartan. Ett företag med hjärta och hjärna, sätter kunden i fokus och med en enormt stor servicenivå. Västkusten nästa!” säger Camilla Sjögren glatt från Göteborg. 

För frågor kontakta: 
Johan Nordin, driftschef Servisec 
Johan.nordin@servisec.se 
 Camilla Sjögren, biträdande driftschef Göteborg 
Camilla.sjogren@servisec.se