Sommarhälsning fråm Team Servisec

Denna vår har varit väldigt annorlunda och påverkar oss alla på många olika sätt. För oss på Servisec har det handlat mycket om hur vi upprätthåller vår höga kvalitet och säkerhet i våra leveranser, då merparten av våra medarbetare inte kan jobba hemifrån. Leveranserna har fungerat bra tack vare ett stort engagemang från våra medarbetare att fortsätta göra det bästa för våra kunder.

Ett stort tack till alla våra medarbetare och sedan vill vi även tacka alla kunder och samarbetspartner för bra dialoger som gjort att vi tillsammans tagit oss igenom denna ovanliga vår som påverkat oss alla på olika sätt såväl privat som arbetsmässigt.

Nya fina uppdrag och en lägesrapport

Vi kan se att vi trots en minskad aktivitet på köpcentrum under period av Corona-påverkan ser vi ett ökat behov av flexibla bevakningslösningar för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi kan exempelvis för brf:er  bygga in en rondering i vår parkeringsövervakning för ökad trygghet och säkerhet.

Vi har inom vårt affärsområde miljö- och avfallshantering samt lokalvård fått utökat förtroende från två stora kunder. Vi ansvarar nu för miljö- och avfallshanteringen i Täby Centrum, vi har etablerat oss i Göteborg med lokalvård till ett större kontor och nu senast Ursviks Entré här i Stockholm.

Vi är från och med i sommar en helhetsleverantör till Balder och deras fastigheter i Hallonbergen Centrum då vi levererar bevakning, parkeringstjänster, lokalvård på allmänna ytor samt skötsel av utemiljö och trädgård. Mer finns att läsa under nyheter.

Förstärkning av TEAM Servisec

Under våren har Robert Wollner, tillika delägare, tillträtt som ekonomichef i Servisec, vilket kommer att tillföra kompetens och svara upp mot det ökade behovet av ekonomistyrning på ett snabbväxande bolag. I samband med vår start av verksamhet i Göteborg har Camilla Sjögren rekryterats som ansvarig i Västra Sverige.

Sommaren är på ingång och vi vill önska er alla en riktigt fin sommar med sol & värme!
TEAM Servisec

Läs vårt nyhetsbrev