ordningsvakt

TRYGGHETSBAROMETERN – Handelns utsatthet för brott ökade under 2021 – ny toppnivå

Den 9 februari publicerade Svensk Handel en artikel om sin årliga rapport Trygghetsbarometern, den tar bl.a. upp statistiken för de redan hårt utsatta butikerna, det är tyvärr tråkig läsning som vi alla behöver reflektera över.

”Tyvärr ser vi att handlares utsatthet för brott snudd på normaliserats. Allt för många butiker runt om i landet drabbas dagligen av stölder, hot eller våld. Ser man till hur många som faktiskt väljer att anmäla är det uppenbart att det finns en uppgivenhet, att det i princip inte är värt mödan – fallen läggs ned ändå”, säger Per Geijer, säkerhetschef på Svensk Handel.

Läs hela artikeln här och ladda även ner Trygghetsbarometern för 2021 >>>>> här

På Servisec vill vi finnas på plats för att skapa en SNYGG, TRYGG & SÄKER miljö för alla som vistas i och omkring den fastighets vi har uppdrag att bevaka. Det ställer också höga krav på service & engagemang från oss för att besökarna i t.ex ett köpcentrum, galleria e.t.c skall få en trevlig och positiv upplevelse av sitt besök.

För att beskriva hur vi arbetar med trygghet & säkerhet på köpcentrum har vi intervjuat SKLM Skärholmen Centrum läs gärna hela inlägget I Skärholmen Centrum får säkerhetspersonalen tårtor av butikspersonalen.

Vi berättar också i ett blogginlägg om hur du kan motverka snatteri och mobilstölder i ett köpcentrum >>>> här

Vill ni även läsa mer om vår tjänst butikskontroll ladda då ner vår guide.

LADDA NER GUIDE OM BUTIKSKONTROLL