JulKul för Barn till Ensamma Mammor

Servisec har som första och enda parkeringsbolag i Sverige, vad vi vet tagit initiativet att skänka delar av intäkterna från kontrollavgifterna. Det gör vi i vårt parkeringsuppdrag till Humlegården Fastigheter. Den del som vi väljer att skänka går till olika projekt som ligger i linje med vårt övriga samhällsengagemang.

Del av kontrollavgifter går till JulKul för Barn till Ensamma Mammor

Förra året påbörjade vi ett samarbete med Fryshuset, för att kunna ta del av deras erfarenhet och kompetens gällande aktiviteter och stödåtgärder. För vi vill att fler ska se möjligheten att vara en del av samhället så väl i vardag som arbetsliv. Vi ser det som ett första steg i vårt samhällsengagemang att kunna hjälpa organisationen, Barn till Ensamma Mammor i samband med jul och skapa ett julfirande för just ensamma mammor och deras barn. Förra året kunde vi bidra med en mindre summa till deras julbord men i år har vårt uppdrag till Humlegården Fastigheter skapat möjlighet för oss att skänka julklappar att dela ut till barnen under det julbord som de kommer att kunna avnjuta tack vara Ulriksdals Värdshus.

– Vi vill göra skillnad, därför prioriterar jag detta med glädje i ”julstöket” att få allt klart före jul. Årets julgåva köpte jag hos Stadium i Sickla Köpkvarter som hjälpte till att göra i ordning 50 st presentkort à 300 kr, berättar Fredrik Linder vd Servisec.

– I år kom detta bidrag precis lagom i tid till Fryshusets julbord där presentkorten kommer att delas ut och förgylla julen för 50 st behövande Mammor & Barn, säger Laila Belalem, verksamhetsansvarig på Barn till Ensamma Mammor.